Najnovšie recenzie zo sekcie Army a lovecké puzdrá a sumky
- Kvalitné púzdro na identifikačné preukazy, ktoré sa dá pripnúť na taktickú vestu a kedykoľvek rýchlo otvoriť alebo zatvoriť.
- Kvalitne spracovanie
Dobrý.
- Spĺňa všetky požiadavky ktoré som očakával od puzdra
- ❤️
- Praktická sumka na batoh
Velmi dobre spracovanie
Kvalitny vyrobok
Cool
Prišlo rychlo a v poriadku odporúčam
Výborná kvalita materiálu ako aj spracovania, rozmerovo dostatočne veľké i prispôsobivé, dizajnovo skvelé, veľmi kvalitný zips, dobrá vnútorná organizácia. Na druhej strane: krátke popruhy, veľmi malé predné elastické vrecká (obmedzené použitie) a chýbalo mi aspoň minimalistické držadlo na prenášanie v ruke. Najväčším problémom sa však, v mojom prípade, ukázalo vhodné umiestnenie 6,7" mobilného telefónu do vnútra kapsy, tak aby bol pohodlne dostupný, prípadne aby som sa nemusel obávať jeho poškodenia. Jediným vhodným miestom pre telefón sa ukázala byť zadná stena s velcro panelom, čo by si ale vyžadovalo nákup ďalšieho organizéra (príp. nejakého držiaka na telefón) a toto umiestnenie veľmi zhoršilo dostupnosť telefónu. Síce s ťažkým srdcom, ale nakoniec som sa rozhodol kapsu predsa len vrátiť.
Klasický organizér od Helikon Tex, ktorý plní to, na čo je určený, teda udržuje vo veciach poriadok. Trochu zamrzí vyššia cena, na druhej strane mám rovnaký organizér už niekoľko rokov a nejaví žiadne známky opotrebovania.
super
Už je to moja druhá rovnaká kapsička. Prvú som doslova zodral a pokazil sa mi jeden zips. Nie vadou materiálu, ale mojou neopatrnosťou. Materiál je kvalitný a pevný.
Kapsičku používam predovšetkým na turistiku a vychádzky do prírody. Nosím ju na stehne. Používam ju na zbraň - GLOCK 20 vojde akurát (lebo medveď :)) Zbraň je skrytá ale rýchlo dosiahnuteľná a hneď po ruke, na rozdiel od nosenia na opasku pod bundou (hlavne v chladnom počasí, pri viac vrstvách oblečenia). Akurát som si do nej vložil vlastný insert, lebo originálny, čo je v kaspičke je veľmi natesno na zbraň veľkosti GLOCK 20.
- Plni svoj účel
Mil-tec Molle SM black
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. februára 2024
(naposledy upravené 20. februára 2024)
Zakúpený v Army-Store.net
praktické
- Fajn puzdro na mobil a ine drobnosti.
Produkt vydrží maximálne pol roka potom sa pokazí zips alebo sa začne trhať už mám zakúpený siedmi kus behom troch rokov
Lebo je kvalitný na prvú pomoc v terene
- Dobrá kvalita
- Šikovná kapsa na opasok